Tuinhuisjes kopen

Ben je op zoek naar een kant en klaar bouwpakket van een tuinhuis. Snuffel eens rond bij ons ruime assortiment. Wij bieden hier een ruim aanbod aan bouwpakketten van tuinhuisjes, blokhutten, garages en andere verwante produkten aan. Ze worden allemaal helemaal compleet geleverd met al het benodigde toebehoren. Je kan ze eenvoudig zelf opbouwen, maar wij hebben ook een team paraat staan dat het huisje voor je op kan bouwen.

Er zijn veel maatwerk en opties mogelijk. Zo kunnen de maten eenvoudig aan je wensen worden aangepast. Maar ook een raam meer of minder of andere plaatsing van ramen of deuren is meestal mogelijk. Geef dus je wensen bij ons aan en wij geven je een advies en prijs op maat. 

Tuinhuis
Blokhut

design tuinhuis
Design tuinhuis

Cottage stijl tuinhuisje
Cottage


Garage / Carport


Prieeltje

Naast de indeling in categorieen kunt u ook een overzicht krijgen van tuinhuisjes in verschillende prijsklassen. Het spreekt voor zich dat u voor meer geld ook een groter, degelijker en vaak luxer uitgevoerd tuinhuis krijgt..

euro
Goedkoop:
Prijs onder
2000 euro

euroeuro
Middel:
Prijs tussen 2000 en
4000 euro

euroeuroeuro
Duur: 
Prijs hoger dan
3000 euro

Bent u op zoek naar een tuinhuis van een specifieke grootte zoek dan op basis van de oppervlakte van het huisje.

klein tuinhuis
Kleine tuinhuisjes:
Minder dan 10m2

middelgroot tuinhuis
Middelgrote huisjes:
Tussen 10m2 en 20m2

groot tuinhuis
Grote tuinhuisjes:
Meer dan 20m2

 

 

 

 

Voor levering van deze produkten werken wij samen met één van de grootste Nederlandse leveranciers van tuinprodukten: Azalp. Samen met Azalp kunnen wij zeer voordelige aanbiedingen doen. Bestellingen worden afgehandeld via de website van Azalp.