Prieeltje Keira 640x340

HTTP/1.1 404 Not Found http://www.tuinhuis-site.nl/sites/default/files/produkten/11-102-0028-0_pl.jpg
Type: Prieeltje
Breedte: 640 cm
Diepte: 340 cm
Wanddikte:
Oppervlakte: 21.8 m2
Dakbedekking: Onderhoudsvrije Epdm Dakfolie

Adviesprijs: 2205.00 Euro
Vraag hieronder je prijs op maat aan..

De Keira is een prieeltje uit onze Royal Class serie. Met dit prieeltje geef je je tuin iets extra en kun je met een brandende zon of in de regen toch lekker buiten zitten.

Deze Keira is 640cm breed en 340cm diep. Maar we hebben nog veel meer maten. Vul onderstaand formulier in voor meer informatie en een offerte op maat.

  • Inclusief dakbedekking: Onderhoudsvrije EPDM dakfolie
  • Uitgevoerd met extra dikke nokbalken.
  • Gratis thuis bezorgd

Voor dit prieeltje is gebruik gemaakt van vurenhout uit Scandinavie. Doordat het in de noordelijke streken kouder is groeit dit hout relatief langzaam. Daardoor is het vaster en duurzamer dan Europees vuren.

Wij bieden op al onze producten zeer veel maatwerkmogelijkheden. Andere afmetingen, een extra raam of deur, of extra opties. Het is allemaal mogelijk.

Informeer naar de maatwerkmogelijkheden en opties en een actuele prijsopgaaf voor dit Keira Prieeltje.Geef hieronder je persoonlijke gegevens op zodat wij informatie en een prijsopgaaf kunnen sturen:

Voornaam:

Achternaam:

E-mail adres:

Telefoonnummer:


Selecteer de opties welke je wil opnemen in een prijsopgaaf.

Stormankers
Laten opbouwen door ons team


Opmerkingen, vragen en maatwerk verzoeken. Geef aan welke aanpassingen je wil of welke vragen je nog hebt:Kijk hier voor andere produkten met dezelfde eigenschappen:

Categorie: Prieeltje
Grootte: Groot
Prijsklasse: Luxe
Wanddikte: