Prieeltje Elena 640x440

HTTP/1.1 200 OK http://www.tuinhuis-site.nl/sites/default/files/produkten/10-102-0004-0_pl.jpg
Type: Prieeltje
Breedte: 640 cm
Diepte: 440 cm
Wanddikte:
Oppervlakte: 28.2 m2
Dakbedekking: Dakshingles

Adviesprijs: 2395.00 Euro
Vraag hieronder je prijs op maat aan..

De Elena is een prieeltje uit onze Royal Class serie. Dit prieel geeft je beschutting tegen zon en regen en voegt echt iets toe aan je tuin.

Deze Elena is 640cm breed en 440cm diep. Maar dit prieel kan geheel op maat geleverd worden. Informeer naar de mogelijkheden en prijzen door onderstaand formulier in te vullen.

  • Inclusief dakbedekking: Dakshingles
  • Uitgevoerd met extra dikke nokbalken.
  • Gratis thuis bezorgd

Dit prieeltje is gemaakt van Scandinavisch vurenhout. Dit kwaliteits hout heeft kleine vaste noesten en door de langzame groei een vaste structuur. Hierdoor is het duurzamer dan Europees vuren.

Wij bieden op al onze producten zeer veel maatwerkmogelijkheden. Andere afmetingen, een extra raam of deur, of extra opties. Het is allemaal mogelijk.

Informeer naar de maatwerkmogelijkheden en opties en een actuele prijsopgaaf voor dit Elena Prieeltje.Geef hieronder je persoonlijke gegevens op zodat wij informatie en een prijsopgaaf kunnen sturen:

Voornaam:

Achternaam:

E-mail adres:

Telefoonnummer:


Selecteer de opties welke je wil opnemen in een prijsopgaaf.

Stormankers
Laten opbouwen door ons team


Opmerkingen, vragen en maatwerk verzoeken. Geef aan welke aanpassingen je wil of welke vragen je nog hebt:Kijk hier voor andere produkten met dezelfde eigenschappen:

Categorie: Prieeltje
Grootte: Zeer Groot
Prijsklasse: Luxe
Wanddikte: