Prieeltje Elena 490x490

HTTP/1.1 200 OK http://www.tuinhuis-site.nl/sites/default/files/produkten/10-102-0007-0_pl.jpg
Type: Prieeltje
Breedte: 490 cm
Diepte: 490 cm
Wanddikte:
Oppervlakte: 24.0 m2
Dakbedekking: Dakshingles

Adviesprijs: 2085.00 Euro
Vraag hieronder je prijs op maat aan..

In ons uitgebreide assortiment prieeltjes hebben we in de Royal Class serie onder ander het model Elena . Een prieel is niet alleen mooi, maar ook erg handig als beschutting tegen brandende zon of stromende regen.

Deze Elena is 490cm breed en 490cm diep. Maar dit prieel kan geheel op maat geleverd worden. Informeer naar de mogelijkheden en prijzen door onderstaand formulier in te vullen.

  • Inclusief dakbedekking: Dakshingles
  • Uitgevoerd met extra dikke nokbalken.
  • Gratis thuis bezorgd

Het materiaal voor dit prieeltje is vurenhout uit Scandinavie. Door de langzame groei is dit hout wat fijner en vaster dan Midden Europees vuren. Hierdoor is dit prieeltje relatief duurzaam.

Wij bieden op al onze producten zeer veel maatwerkmogelijkheden. Andere afmetingen, een extra raam of deur, of extra opties. Het is allemaal mogelijk.

Informeer naar de maatwerkmogelijkheden en opties en een actuele prijsopgaaf voor dit Elena Prieeltje.Geef hieronder je persoonlijke gegevens op zodat wij informatie en een prijsopgaaf kunnen sturen:

Voornaam:

Achternaam:

E-mail adres:

Telefoonnummer:


Selecteer de opties welke je wil opnemen in een prijsopgaaf.

Stormankers
Laten opbouwen door ons team


Opmerkingen, vragen en maatwerk verzoeken. Geef aan welke aanpassingen je wil of welke vragen je nog hebt:Kijk hier voor andere produkten met dezelfde eigenschappen:

Categorie: Prieeltje
Grootte: Groot
Prijsklasse: Luxe
Wanddikte: