Prieeltje Elena 290x290

HTTP/1.1 200 OK http://www.tuinhuis-site.nl/sites/default/files/produkten/11-102-0027-0_pl.jpg
Type: Prieeltje
Breedte: 290 cm
Diepte: 290 cm
Wanddikte:
Oppervlakte: 8.4 m2
Dakbedekking: Dakshingles

Adviesprijs: 1315.00 Euro
Vraag hieronder je prijs op maat aan..

De Elena is een prieeltje uit onze Royal Class serie. Een prieel is niet alleen mooi, maar ook erg handig als beschutting tegen brandende zon of stromende regen.

Deze Elena is 290cm breed en 290cm diep. Maar dit prieel kan geheel op maat geleverd worden. Informeer naar de mogelijkheden en prijzen door onderstaand formulier in te vullen.

  • Inclusief dakbedekking: Dakshingles
  • Uitgevoerd met extra dikke nokbalken.
  • Gratis thuis bezorgd

Voor dit prieeltje is gebruik gemaakt van vurenhout uit Scandinavie. Doordat het in de noordelijke streken kouder is groeit dit hout relatief langzaam. Daardoor is het vaster en duurzamer dan Europees vuren.

Wij bieden op al onze producten zeer veel maatwerkmogelijkheden. Andere afmetingen, een extra raam of deur, of extra opties. Het is allemaal mogelijk.

Informeer naar de maatwerkmogelijkheden en opties en een actuele prijsopgaaf voor dit Elena Prieeltje.Geef hieronder je persoonlijke gegevens op zodat wij informatie en een prijsopgaaf kunnen sturen:

Voornaam:

Achternaam:

E-mail adres:

Telefoonnummer:


Selecteer de opties welke je wil opnemen in een prijsopgaaf.

Stormankers
Laten opbouwen door ons team


Opmerkingen, vragen en maatwerk verzoeken. Geef aan welke aanpassingen je wil of welke vragen je nog hebt:Kijk hier voor andere produkten met dezelfde eigenschappen:

Categorie: Prieeltje
Grootte: Zeer Klein
Prijsklasse: Luxe
Wanddikte: